Managed hosting door True

Nieuwe sales director bij StartReady

 

StartReady, leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde appliances voor 'Unified Communications' en 'Enterprise Search', heeft Nils Blaauboer benoemd tot Sales Director.

Blaauboer wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het genereren van nieuw business voor ‘Unified Communications' en ‘Enterprise Search' appliances van StartReady. Ook zal zijn focus bij StartReady liggen op de internationale expansie van het bedrijf. Blaauboer werkte in het verleden onder andere als Director Alliances bij Q-go, een bedrijf dat geavanceerde search-technologie aanbiedt en voor Microsoft als ISV partner account manager.

Nils Blaauboer: "De innovatieve, eenvoudig inzetbare appliances van StartReady, spraken me direct aan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik door mijn eerdere ervaringen bij Microsoft en een bedrijf dat search-technologie aanbiedt over de juiste ervaring beschik om een goede bijdrage te leveren aan het aanboren van nieuwe markten voor StartReady."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2925155). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.