Managed hosting door True

CIBER start grote wervingscampagne

 

CIBER Nederland gaat op zoek naar 200 nieuwe medewerkers. Op dit moment werken bij de ICT-dienstverlener ongeveer 500 mensen. Door een aantal nieuwe opdrachten en uitbreidingen van bestaande contracten wordt het werknemersbestand fors uitgebreid.

De zoektocht zal zich richten op functionele en technische ERP-consultants, onder meer op het gebied van SAP. Daarnaast heeft CIBER behoefte aan consultants die gespecialiseerd zijn in Oracle, Java en Microsoft.

Marketing Manager Wilco Jacobs: "We worden nog steeds geconfronteerd met een groeiende vraag. Ook zien we een trend dat grote bedrijven geneigd zijn om meerdere kleine IT-consultants in te ruilen voor enkele grotere partijen. Belangrijk daarbij is dat men op zoek gaat naar wereldwijde spelers, met een offshore-divisie in India. Het voordeel voor klanten is dat dit de kosten van de outsourcing zo laag mogelijk houdt."

De eerder aangekondigde strategische samenwerking om personeel aan te trekken gaat op korte termijn niet door. Jacobs: "Na een aantal intensieve gesprekken zijn we er achter gekomen dat we op dit moment beter kunnen uitgaan van autonome groei. We hebben nu nieuwe mensen nodig en een strategische samenwerking zou niet zo snel aan onze behoefte kunnen voldoen. Er is op dit moment veel vraag naar onze diensten en de beste manier om dat momentum te behouden, is door nieuwe mensen aan te nemen die passen bij onze manier van werken."

CIBER opereert volgens de ‘local for local' gedachte en verwacht alle nieuwe medewerkers te kunnen onderbrengen in de bestaande vestigingen in Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2915719). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.