Managed hosting door True

Nico Vliex sales director Dimension Data

 

Nico Vliex is sales director geworden bij systeem integrator Dimension Data Nederland.

Nico Vliex is sales director geworden bij systeem integrator Dimension Data Nederland. Vliex is een bekende in de networking & telecom business. Hij werkte eerder voor distributeurs Westcon & Comstor, Digacom, Kender Thijssen en Ericsson. 

Vliex heeft diepgaande kennis van sales, business development en algemeen management. Tevens heeft Vliex veel kennis van, en ervaring met het positioneren van IT-oplossingen en van Unified Communications-oplossingen in het bijzonder. Door zijn ervaringen als vendor, als distributeur en als systems integrator heeft Vliex een goed overzicht van de markt.
"Dimension Data is een professionele integrator met een uitstekende staat van dienst en met een grote aantrekkingskracht voor klanten en partners. Het bedrijf heeft zeer gemotiveerde, hoogopgeleide en ervaren medewerkers in dienst. Ik zie het als een voorrecht om voor dit bedrijf aan de slag te mogen gaan. Met een al aanzienlijk marktaandeel als basis ga ik mij inzetten om het bedrijf verder te laten groeien en het marktaandeel substantieel te vergroten", zegt Vliex.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2909924). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.