Managed hosting door True

Nieuwe commercieel directeur voor EvoSwitch

 

EvoSwitch heeft Eric Boonstra (44) aangetrokken als commercieel directeur. Boonstra werkte hiervoor als branche directeur bij Alfa Delta Compendium. Eerder stond hij aan het hoofd van Siemens Procurement en Logistics.

Eric Boonstra krijgt de verantwoordelijkheid om het huidige klantenportfolio van EvoSwitch verder uit te bouwen. Niet alleen in Nederland, maar vooral ook internationaal. Boonstra: "Ik zie het als mijn doel om meer andere overheidsorganisaties en top-500 bedrijven te laten zien wat een geavanceerde en ‘groene' datacenteromgeving zoals EvoSwitch voor hen kan betekenen."

De datacenterbranche is nieuw voor Boonstra, maar vanuit zijn vorige werkplekken ziet hij belangrijke raakvlakken. "Bij Siemens werkte ik binnen de techniek en bij Alfa Delta Compendium had ik de leiding over een business unit die bedrijven in verschillende markten ondersteunt en adviseert bij hun inkoopproces." Boonstra heeft daarmee ruime ervaring met inkoopprocessen en inkoopafdelingen, waaronder ook de inkoop van ICT en facilitaire diensten. "Bij EvoSwitch zit ik aan de andere kant van het inkoopproces. In dit geval lever ik de diensten waarmee deze bedrijven hun datacenteractiviteiten op een efficiënte, energiezuinige en veilige manier kunnen outsourcen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2909459). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.