Managed hosting door True

De Saeger en Cox volgen Doets op bij Ingram Micro

 

Dirk Doets, werkzaam als Director Purchase, Marketing & E-commerce bij Ingram Micro Nederland is per 1 maart jl. vertrokken naar Ingram Micro China. Zijn taken worden overgedragen aan Marc Cox en Patrick De Saeger.

Dirk Doets heeft de functie van Senior Director Business Operations aldaar aanvaardt. Patrick De Saeger neemt als Director Purchase de verantwoordelijkheden over voor de Benelux-organisatie. De marketing verantwoordelijkheden zullen worden overgenomen door Marc Cox. Patrick De Saeger en Marc Cox rapporteren aan Eric Segers.

Dirk Doets is in 1995 begonnen bij Ingram Micro B.V als Product Specialist voor de Macintosh Divisie. Dirk is snel opgeklommen binnen de Sales organisatie en heeft vervolgens de leiding overgenomen van de afdeling Purchase. Vervolgens heeft hij de verantwoordelijkheden van Marketing en E-commerce op zich genomen. De afgelopen jaren heeft hij zich daarnaast ingezet voor diverse internationale projecten, waaronder het stroomlijnen van de Chinese organisatie. Dirk Doets is een belangrijke pijler voor het succes van de Nederlandse Ingram Micro organisatie geweest.

Patrick De Saeger zal de purchase verantwoordelijkheden overnemen. Patrick is op dit moment werkzaam als Director of Business Management voor Ingram Micro België. Patrick kan bogen op een ruime ervaring en uitstekende staat van dienst. De landoverstijgende verantwoordelijkheid past in de strategie van beide landen om backoffice-processen te verbeteren en te streven naar optimale samenwerking.

Marc Cox neemt per 1 maart de marketing verantwoordelijkheden over. De PR activiteiten zullen worden overgenomen door Gert-Jan Duis.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2908765). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.