Managed hosting door True

NET Services is HP Teaming Partner

 

NET Services, onderdeel van CSN Groep is door HP geselecteerd als één van de drie HP Teaming Partners in Nederland.

Hierdoor kunnen HP resellers aanspraak maken op de gespecialiseerde knowhow en expertise van NET Services om zo gezamenlijk hun marktpositie te verstevigen en uit te breiden.

NET Services bezit de HP Gold partnerstatus, is Authorised Business Solution Partner en heeft de kennisonderscheiding Datacenter Solutions Specialist en Storage Works Specialist. Om zover te komen hebben de IT-specialisten van NET Services een specifiek opleidingstraject gevolgd en heeft het bedrijf voldaan aan de gestelde criteria op het gebied van omzet, infrastructuur en expertise.

Resellers die dit opleidingstraject niet hebben of niet beschikken over deze statussen kunnen nu samen met NET Services de High End Storage oplossingen (Enterprise Virtual Array) van HP verkopen, implementeren, beheren en onderhouden. De HP EVA is in Nederland marktleider op het gebied van storage-oplossingen met een marktaandeel van 44% (bron IDC-08).

HP en NET Services werken sinds 1996 al succesvol samen. Michaël Bachman, Sales manager van NET Services: "HP is een belangrijke partner voor NET Services. Bij onze storage-oplossingen komt de werkelijke kracht van onze organisatie tot uiting. Mede op basis van de kennis en expertise kunnen wij het verschil maken bij onze klanten. Ook
de HP Resellers waarmee wij al samenwerken plukken hier de vruchten van. Het succes van deze samenwerking wordt nu ook benadrukt door de benoeming van Teaming Partner."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2856283). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Beste Michael,

Complimenten voor jou en je team! 'T gaat weer een mooi jaar worden.

Groet, Erik & collega's

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.