Managed hosting door True

Tom Teunissen directeur sales T-Mobile

 

Tom Teunissen is directeur sales van T-Mobile Nederland geworden. Teunissen zal in deze functie toetreden tot de directie van T-Mobile in Nederland. Tot nu toe vielen alle sales activiteiten onder de directe verantwoordelijkheid van Niek Jan van Damme, Algemeen Directeur van T-Mobile in Nederland.

Tom Teunissen (51) startte zijn carrière in 1980 bij IBM in Nederland, waar hij leiding gaf aan verschillende bedrijfsonderdelen. In 2002 ging Teunissen aan de slag bij Eneco Energie. Hier bekleedde hij de functie van commercieel directeur van de divisie Business - to - Business. In april 2008 stapte Teunissen over naar de telecom sector en trad bij T-Mobile in dienst. Daar werd hij ad interim verantwoordelijk voor alle sales activiteiten.
Teunissen start 1 februari 2009 in zijn nieuwe functie als Directeur Sales voor T-Mobile Netherlands. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle directe en indirecte sales kanalen van T-Mobile en de ondersteunende operationele afdelingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2852776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Ben benieuwd of hij wat kan doen aan het transparant zaken doen. Na tien telefoontjes en 2 emails en 1 aangetekende brief geen enkele reactie T-Mobile is te groot en lacht zijn ex-klanten uit. Een koude douche zou aardig zijn, maaar daar ligt deze ugotripperige multi-national niet wakker van. Persooonlijk vind ik de Niagarawaterval een nog te milde douche voor dit bedrijf.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.