Managed hosting door True

Palinckx wordt CEO van Human Inference

 

Sabine Palinckx wordt ceo bij de Nederlandse softwareleverancier Human Inference. De voormalige SAP-manager wil de leverancier van software voor datakwaliteitverbetering leiden naar internationale uitbreiding.

Sabine Palinckx gaat vanaf 1 maart 2009 voor onbepaalde tijd aan de slag als ceo bij Human Inference, een Nederlandse softwareleverancier voor verbetering van datakwaliteit. Ze werkte voorheen onder andere in het Europese managementteam van softwarehuis SAP.

Palinckx: "Ik heb bewust voor deze overstap gekozen omdat de functie meer ondernemerschap vergt en vrijheid geeft. Bovendien kan ik nu eindelijk zelf uitvoeren wat ik anderen jarenlang heb geadviseerd." Daarmee doelt ze op haar baan als executive director to the ceo bij bi-leverancier Business Objects. Ze was daar de vaste adviseur van oprichter Bernard Liautaud.

Palinckx leidde ook Business Objects Nederland tot dat bedrijf eind 2007 werd overgenomen door SAP. Tijdens haar laatste functie bij SAP was ze actief als vice-president voor middelgrote en kleine bedrijven in Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2850738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.