Managed hosting door True

Winvision breidt het team wederom uit

 

Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, blijft groeien. Onlangs heeft de dienstverlener vijf nieuwe medewerkers aangenomen. Dankzij de nog altijd toenemende vraag naar innovatieve ICT-oplossingen is Winvision voortdurend op zoek naar nieuwe krachten.

Taco Berentschot, Consultant

Taco Berentschot (1979) studeerde Information Engineering aan de Hogeschool Amsterdam nadat hij zijn diploma Technische informatica had behaald aan het Dudok College in Hilversum. Sinds 1 januari 2009 werkt Taco bij Winvision als consultant. Hiervoor werkte hij voor LifeCom International als Manager IT. Taco zocht een werkgever waar niet veel sprake was van detachering en vond meer. "Winvision levert kwalitatief goede producten en is ondernemend bezig. Iedereen werkt mee aan een nog beter Winvision."

Sander Westhuis, Developer

Sander Westhuis (1984) trad ook op de eerste dag van 2009 in dienst bij Winvision. Sander komt van Covadis B.V. waar hij zowel tijdens als na zijn studie ICT aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen werkzaam was als programmeur. Bij Winvision bekleedt Sander de functie van developer voor CRM in het onderwijs. Winvision trok zijn aandacht als werkgever door de mogelijkheden voor hem persoonlijk. "Bij Winvision lopen veel ervaren mensen rond van wie ik veel kan leren."

Dennis Goedegebuure, Functioneel beheerder

Dennis Goedegebuure (1983) studeerde communicatiekunde aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens zijn studie werkte hij onder andere bij Evident Interactive B.V. waar hij SharePoint-applicaties ontwikkelde. Dennis is sinds december 2008 bij Winvision in dienst als functioneel beheerder. Hij houdt zich op dit moment bezig met Digitaal Portfolio. Dennis kreeg tijdens zijn stage bij Winvision een contract aangeboden. "Ik had het heel erg naar mijn zin, dus ik had al snel besloten om te blijven."

Raymond Konings, Service Manager

Raymond Konings (1975) kwam half november in dienst bij Winvision als Service Manager. In deze rol is hij de schakel tussen de klant en het team van Winvision. Tevens is hij eindverantwoordelijk voor Winvision Managed Services en houdt zich bezig met de ontwikkeling hiervan. Raymond volgde aan de HTS de opleiding Internationaal Commercieel Technisch Medewerker en is momenteel bezig met HTS Bedrijfskunde. Voor hij bij Winvision kwam, werkte Raymond onder andere voor Pouw Automotive en Adidas international. "Op advies van een oud-collega heb ik een open sollicitatie gestuurd naar Winvision. De eerste keer dat ik het bedrijf binnenstapte kreeg ik direct een goed gevoel."

Wijnand Staat, Testcoördinator

Wijnand Staat (1980) werkte de afgelopen drie jaar als tester bij Valori Testing en Acceptance. Daarvoor studeerde Wijnand Informatica & Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool. In november 2008 is hij in dienst getreden bij Winvision. In de functie van testcoördinator houdt hij zich bezig met het integreren van het testproces binnen de huidige ontwikkelstraat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2841693). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.