Managed hosting door True

Thomas Veit directeur Avaya EMEA Distribution

 

Avaya benoemt Thomas Veit tot directeur Avaya EMEA Distribution. In deze functie rapporteert Veit direct aan Jeremy Butt, vicepresident Worldwide Channels.

Veit gaat leidinggeven aan de distributiestrategie van Avaya-producten en -oplossingen voor zakelijke en kanaalpartners van Avaya in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Thomas Veit heeft meer dan zeventien jaar ervaring in het succesvol ontwikkelen van distributieprogramma's in de gehele EMEA-regio. Voordat hij bij Avaya in dienst kwam, was hij directeur EMEA Sales Operation & Emerging Markets bij SonicWALL. Bij dit bedrijf was Veit verantwoordelijk voor de rationalisatie van de distributie en de herstructurering van de reseller-relaties. Daaraan voorafgaande werkte Veit als algemeen directeur EMEA Distribution bij Ingram Micro. Hij was eveneens betrokken bij het EMEA-beleid van Cisco Systems.

"Voor ons is het van cruciaal belang dat ons distributiemodel aansluit bij de behoeften van onze partners. Vooral omdat voor Avaya het kanaal steeds belangrijker wordt, evenals de omzet via het partnernetwerk", zegt Jeremy Butt, vicepresident Worldwide Channels van Avaya. "Thomas Veit beschikt over zeer diepgaande expertise op het gebied van distributiestrategieën. Hij zal Avaya en kanaalpartners helpen het uiterste te halen uit marktkansen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2840637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.