Managed hosting door True

Nieuwe directeur voor Infor

 

Greg Corgan is de nieuwe directeur voor de wereldwijde bedrijfsactiviteiten van softwareleverancier Infor. Ook is hij senior adjunct-directeur.

Deze functie werd gecreëerd naar aanleiding van de constante groei van Infor en het jaarlijks groeiende aantal nieuwe klanten. In zijn nieuwe rol zal Corgan de bedrijfs- en organisatorische strategie en directe groei-iniatieven leiden en aan het hoofd staan van Infors wereldwijde organisaties voor Sales and Professional Services.

Corgan beschikt over meer dan drie decennia zakelijke verkoopervaring en een bewezen staat van dienst in het creëren en implementeren van bedrijfsontwikkelingen en zakelijke groeistrategieën, alsmede het succesvol onderhouden van klantrelaties. Hij was eerder verantwoordelijk voor verkoop en beleid bij onder meer IBM, Computer Associates en Fair Isaac.

Bij IBM vervulde Corgan een aantal functies en groeide snel uit tot algemeen manager voor wereldwijde oplossingen. In deze functie droeg Corgan de algemene verantwoordelijkheid voor e-commerce-, Supply Chain-, ERP- en CRM-oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2834203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.