Managed hosting door True

Jeroen Philippi marketingmanager Unit 4 Agresso

 

Unit 4 Agresso heeft Jeroen Philippi (40) per 1 januari 2008 aangesteld als marketingmanager Benelux. Hij is in die rol verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het merk Unit 4 Agresso in de Benelux. Daarnaast gaat Philippi de marketinginspanningen van het IT-bedrijf verder professionaliseren.

Jeroen Philippi bekleedde de afgelopen zeven jaar de functie van sales- en marketingmanager bij de business unit Wholesale & Distribution van Unit 4 Agresso. In die rol was hij verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Agresso Wholesale, ERP-applicatie voor handelsbedrijven. Daarvoor heeft hij vijf jaar gewerkt als business unit manager bij Datelcom, onderdeel van Getronics. Daar leidde hij de verkoop van Compaq-apparatuur naar het partnerkanaal in Nederland.

Jeroen Philippi: "Deze nieuwe functie binnen Unit 4 Agresso is een enorme uitdaging voor mij. Het bedrijf heeft zijn sporen verdiend als betrouwbare en professionele partner in innovatieve bedrijfssoftware. Onze boodschap was eerst grotendeels productgericht nu willen we meer marktgericht te werk gaan."

Jos Andeweg, directeur Benelux en Frankrijk: "Een persoon als Jeroen past perfect binnen onze marketingcommunicatie-afdeling. Hij weet mensen te enthousiasmeren en kan verandering brengen waar dat nodig is. We gaan dus een spannende en leuke tijd tegemoet als bedrijf."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2830099). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.