Managed hosting door True

Eindelijk opvolger voor Stoot bij Mindjet

 

Leverancier van mind mapping-software Mindjet heeft Hilary de Rover benoemd tot general business manager Nederland. De Nederlandse werkt vanuit het Engelse Mindjet-kantoor. Ze is de enige Mindjet-werknemer die zich uitsluitend op Nederland richt.

De Rover vult het gat op dat viel na het vertrek van Mindjets eerste country manager Nederland Robert Stoot. Ze is afkomstig van eGain. Daar werkte ze als marketeer nauw samen met de partnermanager.

Hilary de Rover heeft een achtergrond als marketeer. Zij vindt het feit dat Mindjet aan breed scala zakelijke klanten verkoopt "zowel mooi als een obstakel". "We verkopen aan iedereen, van Fortune Top 2000-bedrijven tot aan het MKB. Wanneer ik daar vanuit mijn marketingachtergrond naar kijk is dat een grote uitdaging. Het is interessanter voor klanten om een klantcase te lezen die herkenbaar is voor hen dan een algemeen verhaal."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2814658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.