Managed hosting door True

Van Bavel directeur NorthgateArinso

 

Rob van Bavel wordt managing director Nederland van NorthgateArinso, de HR-divisie van Northgate Information Solutions. De huidige directeur Peter Bouten stroomt door naar een Europese functie.

Rob van Bavel, op dit moment nog director sales, marketing en business consultancy bij NorthgateArinso Nederland wordt vanaf 1 januari managing director. Peter Bouten gaat zich als director consultancy volledig richten op de Europese organisatie. Hij wordt eindverantwoordelijk voor de consultancydienstverlening.  

Van Bavel (46) is sinds 2000 werkzaam bij NorthgateArinso en heeft diverse posities bekleed. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en de ontwikkeling van de Nederlandse organisatie. Voordat hij bij de HR-specialist in dienst trad, heeft Van Bavel ervaring opgedaan in management, IT en consultancy bij onder meer AT&T en Lucent Technologies.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2814358). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.