Managed hosting door True

Marcel den Outer en Gert Assen in dienst bij Asysco

 

Het Nederlandse Asysco, specialist in mainframe-migraties, heeft twee nieuwe medewerkers aangetrokken. Marcel den Outer versterkt de afdeling Service Europe als technical consultant en Gert Assen versterkt Tailormade Services als software engineer.

Marcel den Outer heeft na HTS Elektronica ruim 25 jaar ervaring opgebouwd binnen de ICT-branche. Hij heeft in het verleden als applicatieontwikkelaar voor Gouda Vuurvast gewerkt en tien jaar als customer service engineer bij Unisys. Voordat hij in dienst is getreden bij Asysco heeft hij ruim veertien jaar bij IFN Finance gewerkt als systeemontwikkelaar en projectleider. Den Outer heeft bij IFN Finance zijn eerste ervaring opgedaan met Asysco. Hij heeft als projectleider het migratieproject van een Unisys-omgeving naar een open omgeving begeleid. Hierbij is gebruik gemaakt van Asysco's migratietechnologie (AMT) LION.

‘Bij IFN Finance heb ik vanuit de praktijk kunnen ervaren hoe rendabel het is om met AMT-LION volledig geautomatiseerd te migreren naar een open platform. Ik heb ervaren dat een organisatie hierdoor kan profiteren van de voordelen van een mainframe, zoals stabiliteit, zonder de bijbehorende hoge beheer- en maintenancekosten. Bovendien neemt de flexibiliteit van een bedrijf drastisch toe. De keuze om te gaan werken voor Asysco was dus snel gemaakt', aldus Marcel den Outer.


Gert Assen - Software Engineer

Gert Assen is na werkzaam te zijn geweest op boortorens en als grafisch technicus gaan werken voor Sogeti Nederland. Hier heeft hij als software engineer gewerkt voor tal van grote bank- en verzekeringsmaatschappijen en overheidsorganisaties, waarvoor hij kantoorapplicaties beheerde en bouwde.

‘Als software engineer richt ik me voor Asysco op het ontwikkelen van maatwerksoftware voor opdrachtgevers. Hierbij breng ik de gebruikerswensen en systeemeisen in kaart en vertaal ik deze door naar efficiënte oplossingen. Ik verheug me erop om maatwerkoplossingen te creëren die naadloos aansluiten bij de dagelijkse bedrijfvoering van opdrachtgevers', aldus Gert Assen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2804013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.