Managed hosting door True

Freek Lemmers partnermanager bij Everest

 

Everest, aanbieder van consultancy en softwareoplossingen, heeft Freek Lemmers aangesteld als partnermanager.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor het opzetten van een partnernetwerk voor Aquima, de business engineering suite van Everest. Het doel is om deze software samen met partners in nieuwe markten aan te bieden. Hierbij zijn diverse proposities mogelijk waaronder horizontale en verticale branchetemplates, white labeling en software as a service.

Freek heeft ruime ervaring in de IT. Voor zijn overstap naar Everest was hij als directeur/aandeelhouder verantwoordelijk voor SAP Partner Open it First BV en na de overname door Orbix werd hij sales- en marketingmanager voor dit bedrijf. Van 1998 tot 2005 heeft Freek Lemmers in diverse functies bij SAP Nederland gewerkt. Zo was hij als productmanager en vervolgens als channelmanager verantwoordelijk voor de Nederlandse introductie en de partners van SAP Business One.

Freek Lemmers over zijn nieuwe functie: "De verkoop via partners is een nieuwe aanpak voor Everest. Het is een prachtige uitdaging om de channelstrategie te ontwikkelen, het partnernetwerk op te bouwen en Aquima succesvol in de markt te zetten. Na veertien jaar ERP-software is dit voor mij een geheel nieuw marktgebied en bovendien sprak de open bedrijfscultuur van Everest mij erg aan. Er wordt veel vrijheid geboden om te ondernemen. Samen met mijn nieuwe collega's en Aquima-partners gaan we een mooie tijd tegemoet."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2801828). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.