Managed hosting door True

Van Olffen en Janknegt naar Asysco

 

Specialist in mainframe-migraties Asysco heeft zijn team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers. Marcel van Olffen is aangesteld als technisch consultant en Peter Janknegt als tailormade software engineer.

Asysco breidt zijn team uit. De specialist in mainframe-migraties zegt diverse omvangrijke opdrachten te hebben in 2009 voor opdrachtgevers die de mainframe-applicaties willen migreren naar open systemen.

Marcel van Olffen komt Asysco versterken in de functie van technisch consultant. In deze rol adviseert hij opdrachtgevers over de technische mogelijkheden van Asysco's migratietechnologie LION en het ontwikkelen en het technisch implementeren van maatwerkoplossingen. Van Olffen heeft twintig jaar ervaring in de ict-sector. Hij is afkomstig van Axioma ICT.

Peter Janknegt is aangenomen als tailormade software engineer. Hij richt zich in deze functie op het ontwikkelen en onderhouden van maatwerkapplicaties en -functionaliteiten in open en flexibele omgevingen zoals Microsoft. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het moderniseren en uitbouwen van de gemigreerde mainframe-applicaties. Janknegt werkt acht jaar als it-er, hij was onder meer Oracle-ontwikkelaar en applicatietester voor het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2792471). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.