Managed hosting door True

Twee nieuwe sector directeuren SAP

 

SAP Nederland heeft twee nieuwe sector directeuren aangesteld. Ted Merk is sector directeur Consumer Products, Wholesale & Retail geworden en Marco Alewijnse is gepromoveerd tot sector directeur Manufacturing.

SAP Nederland heeft per 1 november twee nieuwe sector directeuren aangesteld. Vanuit de eigen organisatie maakt Marco Alewijnse de stap naar sector director Manufacturing en van IBM/Cognos komt Ted Merk over, hij wordt sector director Consumer Products, Wholesale & Retail.

Ted Merk (46) werkte voor zijn komst naar SAP ongeveer acht jaar voor IBM/Cognos in verschillende internationale sales- en managementfuncties. In zijn meest recente rol, sales manager, was hij verantwoordelijk voor de sales van Cognos aan de commerciële markt in Nederland en accountverantwoordelijke voor een aantal wereldwijde klanten, waaronder TNT, Philips en Unilever. Hij neemt twintig jaar ervaring in de IT en de softwareapplicatiemarkt mee in zijn nieuwe functie.

Marco Alewijnse (38) werkt sinds begin 2005 bij SAP, hij komt over van de sector Consumer Products. In zijn rol als senior account executive was Alewijnse verantwoordelijk voor een aantal wereldwijde accounts, waaronder Heineken, Campina en Friesland Foods. Hij was van 1996 tot 1999 accountmanager Major Accounts bij KPN Telecom, waarna hij Obvious Search & Recruitment Services oprichtte. In 2004 maakte hij de overstap naar de softwaremarkt waar hij bij het Nederlandse Tridion de rol vervulde van senior accountmanager. In zijn rol als sector director Manufacturing wordt Alewijnse verantwoordelijk voor het team dat klanten bedient als DSM, ASML, Akzo Nobel, BAM, en Océ.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2789972). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.