Managed hosting door True

Donkers stapt over naar Kewill

 

Marketeer Dirk Donkers is overgestapt van Unit 4 Agresso naar Kewill, leverancier van software voor logistieke dienstverleners.

Dirk Donkers is in dienst getreden als marketing manager Benelux bij Kewill, leverancier van oplossingen die logistieke dienstverlening vereenvoudigen. Kewill ontwikkelt en levert software voor WMS, TMS, forwarding, retourlogistiek, douane en data-integratie voor logistieke dienstverleners. Als marketing manager is Donkers verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in de Benelux.

De afgelopen tien jaar werkte Donkers in diverse marketingfuncties bij Unit 4 Agresso Business Software Benelux. Hij was onder meer verantwoordelijk voor sponsoring, PR, branding, corporate identity en events.

"Het internationale karaker en de uitgebreide expertise op het gebied van supply chain management waren voor mij doorslaggevend om voor Kewill te kiezen", zegt Dirk Donkers. "Daarnaast zie ik het als een grote uitdaging om actief bij te kunnen dragen aan de verdere professionalisering van Europese marketingcampagnes."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2783164). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.