Managed hosting door True

Hugo Verwijs stopt als ceo bij Human Inference

 

Vanwege persoonlijke redenen zal Hugo Verwijs zijn rol als ceo van Human Inference neerleggen. Human Inference heeft Peter Dekker, lid van de Raad van Commissarissen, aangesteld als Gedelegeerd Commissaris totdat een meer permanente vervanger kan worden benoemd.

Hugo Verwijs: "Deze strategische initiatieven vereisen een intensief en langdurig commitment van het management team en de CEO. Helaas kan ik dat vanwege mijn gezondheidssituatie niet geven. Daarom heb ik mijn positie ter beschikking gesteld zodat Human Inference een nieuwe leider kan benoemen die een dergelijk commitment wel kan geven. Peter Dekker is sinds 2004 lid van de Raad van Commissarissen van Human Inference en is bekend met het bedrijf en de datakwaliteitsmarkt. Ik ben ervan overtuigd dat hij zeer goed in staat is om de organisatie te leiden tijdens de aankomende veranderingen."

De nieuwe strategische initiatieven zijn een logische uitbreiding van de activiteiten van Human Inference, dat al een aantal zeer grote klanten heeft waar oplossingen op het gebied van MDM for Customer Data succesvol zijn geïmplementeerd. De datakwaliteitsoplossingen die door Human Inference reeds bij honderden internationale bedrijven zijn gerealiseerd zullen binnenkort in een Software as a Service concept beschikbaar komen. Hierdoor kunnen ook kleinere organisaties de technologie succesvol inzetten.

Peter Dekker, met meer dan 20 jaar senior managementervaring bij bedrijven als TPG/Cendris, Continental Bakeries, De Boer Tenten, Clientlogic, Packard Bell NEC, Campina en Buhrmann: "Ik ben vereerd dat ik Human Inference mag leiden in nieuwe markten in deze uitdagende economische omstandigheden. Ik respecteer Hugo voor zijn persoonlijke beslissing en ben blij dat hij beschikbaar blijft voor het bedrijf bij het managen van de M&A activiteiten en als officiële externe vertegenwoordiger van Human Inference, zoals bij de Data Quality Summit die vandaag gehouden wordt in Eindhoven."

Als er een nieuwe CEO benoemd wordt, zal Hugo Verwijs de organisatie, die hij sinds 2002 heeft geleid, verder adviseren als lid van de Raad van Commissarissen en aandeelhouder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2773653). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.