Managed hosting door True

Central Point genomineerd High Growth Awards 2008

 

Central Point is een van de zestien genomineerden voor de High Growth Awards 2008 in de regio Noord-Holland en Flevoland.

Op 9 oktober werd de online computerverkoper ook al 31e bij de groeiprijs van Deloitte, de Technology Fast 50 2008. De landelijke jury van Port4Growth maakt op 18 november 2008 de winnaars van de groeiprijs bekend. Port4Growth - platform voor groeibedrijven - organiseert deze verkiezing om snelgroeiende bedrijven te erkennen voor hun groeiprestaties. Zij doet dit samen met haar partners PricewaterhouseCoopers, Rabobank en het vakblad voor ondernemers bizz. Bij de beoordeling weegt de kwaliteit van de groei zwaarder dan de cijfers alleen. Daarmee onderscheidt (Young) High Growth Awards zich van andere verkiezingen. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld ook beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2754075). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

De heren en dames van Central Point zijn goed bezig, en dat is te merken aan de vele nominaties die ze krijgen, en terecht !
Ze doen wat ze beloven en ze beloven dat ze het doen, snel, simpel en vooral efficient. Door de deelneming van van den Ende zijn ze nog volwassener en professioneler geworden en dat zie je aan alles, website, techniek, uitstraling, performance en een prachtig nieuw pand (maar dat hadden ze al voor van den Ende). Ga zo door !

Echt een top prestatie, genomineerd worden voor de High Growth Awards 2008 en voor het tweede jaar op rij in de Deloitte Technology Fast 50 staan. Op naar nog meer successen, prijzen en nominaties!

Gefeliciteerd en ga zo door!!

En terecht! Central Point zet met haar unieke topformule een uitstekende prestatie neer, keer op keer, jaar in jaar uit. Central Point komt haar belofte na en vormt een internationaal voorbeeld voor online retailers.
Chapeau!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.