Managed hosting door True

Drie nieuwe medewerkers voor ITGo

 

IT governance-specialist ITGo heeft haar personeelsbestand uitgebreid met drie mannen. Arno Kuijper is aangesteld als servicemanagement en data center automation specialist, Jaap Broekhuizen en Richard Molenaar zijn voor het bedrijf aan de slag gegaan als consultant.

Arno Kuijper (1970) begon zijn carrière in de industriële automatisering (PLC en SCADA systemen) en stapte in 1999 over naar de Enterprise Solutions van HP. Vervolgens werkt hij een aantal jaren bij TYP Consulting en aan diverse projecten (Gasunie, Avans Hogescholen, HP Support, diverse banken in Lagos, Nigeria). Hij is inmiddels ingezet bij de Rabobank als changemanager en ziet voor zichzelf in de toekomst een rol als HP BTO solution architect weggelegd. "De business van klanten te optimaliseren door IT optimaal in te zetten, daar streef ik naar."

Jaap Broekhuizen (1979) belandde na zijn HBO-studie Small Business en Retail Management bij het VUMC waar hij zich van Supportspecialist opwerkte tot leidinggevende op de Supportafdeling. Hij ontmoette in die functie een van de directeuren van ITGo. "Zijn manier van leidinggeven was zeer stimulerend. De manier van denken en werken in een klein, snelgroeiend bedrijf spreken mij wel aan. De lijnen zijn kort en je hebt veel inspraak."

Broekhuizen wil organisaties ondersteunen bij het inrichten van hun ITIL-processen. "ITGo helpt bedrijven hun IT-afdeling zo in te richten dat deze bijdraagt aan hun organisatiedoelstellingen. De IT-systemen moeten niet alleen functioneren, maar daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de business."

Richard Molenaar (1980) heeft ruim zeven jaar ervaring in het technische beheer. Belangrijk aandachtspunt was de serviceverbetering naar de klant. Toen hij in contact kwam met ITGo besefte hij dat het tijd was om de zaken eens van de andere kant te bekijken. "Als consultant word ik voornamelijk op projectbasis ingezet om bedrijven te helpen met de ontwikkeling en implementatie van tooling. Ik loop nu tegen dezelfde uitdagingen aan als voorheen, maar nu aan de andere kant, als consultant."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2736740). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.