Managed hosting door True

Tegtmeier vice president European Markets bij Linksys

 

Linksys, een divisie van Cisco, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Ulrike Tegtmeier tot vice president European Markets. In haar rol als vice president European Markets is Tegtmeier verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van Cisco's consumentendivisie in West-Europa, waaronder detailhandel, distributie, e-commerce, VAR-kanalen en serviceproviders.

Voor haar aanstelling bij Cisco bekleedde Tegtmeier verschillende functies bij Evo-MIT, Philips, Ericsson en diverse management posities bij Iomega International. In haar nieuwe functie rapporteert Tegtmeier aan Chris White, vice president Global Consumer Sales van Linksys.

"Tijdens onze eerste gesprekken toonde Ulrike haar gepassioneerde visie op business management en de consumentenmarkt, maar ook haar vermogen om strategie te vertalen in duidelijke uitvoeringsplannen, zonder daarbij de bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen", aldus Chris White. "Met haar vaardigheden en ervaring zal ze een sleutelrol spelen bij het uitrollen van onze strategische plannen en het succesvol realiseren van groei in deze voor ons belangrijke markt."

Met de ervaring die Tegtmeier heeft in het succesvol begeleiden van ondernemingen in zeer competitieve markten zal zij leiding geven aan de verkoopactiviteiten van Cisco's consumentendivisie in West-Europa. Haar belangrijkste doelstelling is het verder uitbouwen van Cisco's aanwezigheid op de consumentenmarkt in Europa en de positionering van Cisco als aanbieder van Connected Life oplossingen.

Ulrike Tegtmeier beschikt over meer dan 18 jaar ervaring in de IT-industrie. Voor haar aanstelling bij Cisco was ze de CEO van Evo-MIT, een M&A en business consultancy onderneming. Voordat zij Evo-MIT oprichtte, was Tegtmeier acht jaar werkzaam bij Iomega International in Zwitserland, waar ze verschillende management posities bekleedde. In haar laatste functie bij Iomega was Tegtmeier verantwoordelijk voor Europa en Azië, waar ze omzetgroei realiseerde en de winstgevendheid verbeterde in een dalende markt. Daarvoor was Tegtmeier werkzaam bij Philips GmbH en Ericsson Information Systems, waar zij leiding gaf aan diverse teams.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2720383). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.