Managed hosting door True

OneXS breidt team uit met Clyde Anches

 

OneXS, aanbieder van communicatieoplossingen voor bedrijven, heeft Clyde Anches (31) aangesteld als sales & productmanager.

Anches zal verantwoordelijk worden voor het formaliseren en uitbouwen van het dienstenportfolio van OneXS en voor het ondersteunen van het groeiend resellerkanaal.

Anches heeft al volop ervaring in de telecomsector. Recentelijk was hij in verschillende functies werkzaam voor ICT-dienstverlener XB. Daarvoor verdiende hij zijn brood bij Iparix Communications, Level 3 Communications en KPNQwest. Clyde Anches is per 1 september in dienst getreden.

OneXS is een Nederlandse telecom operator en levert op dit moment onder meer hosted IP telefonieoplossingen onder de naam Telefoon Zonder Centrale. Het bedrijf levert kwalitatieve en flexibele telecommunicatieoplossingen voor zowel kleine als grote organisaties. De diensten van OneXS voldoen altijd aan drie criteria: betrouwbaarheid, eenvoud voor de gebruiker en helderheid in kosten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2711829). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.