Managed hosting door True

Serné stapje hoger in HP-organisatie

 

HP ProCurve voert twee nieuwe veranderingen door in het managementteam in de EMEA regio. Ton Serné, nu nog country manager Nederland van HP ProCurve, wordt aangesteld als Benelux manager voor HP ProCurves Commercial Business Group. Edwin Hagenouw is aangetrokken als HP ProCurve sales manager voor Nederland in de Solutions Business Group.

Als Commercial Business Group manager voor de Benelux richt Serné zich op het leveren van mkb-oplossingen via de distributiekanalen. Daarnaast adresseert hij een groot aantal resellers in de markt. Edwin Hagenouw zal zich richten op het verkopen van geavanceerde oplossingen voor zowel grote als enterprise klanten, via geselecteerde Channel Partners in Nederland.

Ton Serné werkt al jarenlang voor HP in diverse functies, voornamelijk gerelateerd aan resellers en distributie. Hij was verantwoordelijk voor de introductie van de eerste generatie LaserJet en Deskjet printers in Europa en voor de introductie van de eerste DesignJet grootformaatprinter in Nederland en het SureStore massaopslag productportfolio. Als country manager voor HP ProCurve gaf Serné leiding aan de activiteiten in de Nederlandse markt.

Edwin Hagenouw werkte de afgelopen drie jaar bij Imtech ICT als manager van de Sales Business Market. Hij was verantwoordelijk voor het creëren van een nieuw team van sales professionals en consultants, evenals de verkoop van ICT-oplossingen aan het mkb en de grootzakelijke markt in Nederland. Daarvoor was hij national manager van Sales Value Added Resellers bij KPN Mobile.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2703952). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.