Managed hosting door True

Peter Gérard nieuwe ceo van IDS Scheer

 

Peter Gérard is per 1 september 2008 benoemd als nieuwe CEO en president van IDS Scheer AG.

Hij was eerder lid van de raad van commissarissen van het bedrijf en heeft ruime managementervaring. Gérard werkte in managementfuncties bij IBM in de Verenigde Staten, en in Duitsland bij Deutsche Bank, Mannesmann en Karstadt Quelle. Hij volgt Thomas Volk op, die IDS Scheer heeft verlaten.
IDS Scheer heeft verder zijn verkoopactiviteiten voor software en consulting samengevoegd, zodat klanten beschikken over één aanspreekpunt. Twee leden van de raad van bestuur van IDS Scheer hebben de verantwoordelijkheid gekregen voor de vier regio's die het bedrijf heeft vastgesteld: DACH (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), Noord- en Zuid-Amerika, Azië en EMEA.
Peter Gérard is uit hoofde van zijn functie verantwoordelijk voor de activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika en in Azië. Ook geeft hij leiding aan de afdelingen Human Resources, Corporate Development, Legal Services en Marketing. Dr. Dirk Oevermann is verantwoordelijk voor de DACH- en EMEA-regio's. Dr. Wolfram Jost blijft verantwoordelijk voor Productstrategie en Research en Development. Daarnaast gaat hij leidinggeven aan Global Product Services. CFO Jörg Vandreier is verantwoordelijk voor Finance en Controlling, interne IT en Investor Relations.
Helmut Mader, Managing Director van Mader Capital Resources GmbH, volgt Gérard op als lid van de raad van commissarissen van IDS Scheer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2698532). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.