Managed hosting door True

Brit global managing director Service Providers Dimension Data

 

Dimension Data benoemt Paul Bamford tot managing director van het wereldwijde Service Provider marktsegment.

Bamford, die in het Verenigd Koninkrijk is gestationeerd, houdt hij zich bezig met het strategische beleid en de operationele bedrijfsvoering van de serviceprovider-branche bij Dimension Data. Hierbij richt hij zich op het vergroten van het marktaandeel van het bedrijf en het verhogen van de klanttevredenheid in de serviceprovider-branche. Daarnaast richt Bamford zich op de coördinatie en uitbreiding van regionale innovatie en intellectual property.

Voordat Bamford bij Dimension Data in dienst kwam, werkte hij bij BT, Vodafone, EADS en Lucent Technologies. Zijn uitgebreide kennis van de serviceprovider-branche, gecombineerd met zijn managementervaring, zet Bamford bij Dimension Data in om de groei van het bedrijf in de serviceprovider-branche te ondersteunen.

Bamford werkt in zijn functie nauw samen met Scott Petty, Group Executive Services van Dimension Data. Samen ontwikkelen zij een concurrerend aanbod voor serviceproviders wereldwijd. Hiermee ondersteunt Dimension Data serviceproviders met het vergroten van de omzet met behulp van nieuwe concurrerende diensten, en het verlagen van kosten door processen te optimaliseren en het investeringsrendement op technologie te maximaliseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2696962). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.