Managed hosting door True

Kadenza breidt team BI en DWH consultants verder uit met Menno Kooistra

 

Kadenza, onafhankelijk Enterprise Intelligence specialist, breidt haar team van consultants verder uit met de aanstelling van Menno Kooistra (33) als Consultant Business Intelligence (BI) en Data Warehousing (DWH). In zijn functie vertaalt Menno klantbehoeften naar concrete BI-oplossingen. Daarmee is hij een belangrijke schakel tussen de bedrijfsvoering van opdrachtgevers en de IT-expertise van Kadenza.

Menno werkte zes jaar voor RTL Nederland en was daar in zijn functie van Revenu Analyst verantwoordelijk voor omzetmaximalisatie en DWH-beheer. Als grootste afnemer van het data warehouse bij RTL heeft hij veel expertise opgebouwd op het gebied van rapportage tools, analyses en adhoc rapportages. Zijn gedegen BI-kennis deed hij eerder in zijn carrière al op bij Getronics, waar hij als specialist op projecten bij ondermeer Shell en Verkeer & Waterstaat werd gedetacheerd.

"BI is een boeiend vakgebied", aldus Menno Kooistra. "Kadenza geeft BI bovendien een nieuwe dimensie door sterk te richten op bedrijfsbrede oplossingen die met standaard BI-tools en -technieken worden gefaciliteerd. Het BI-vakgebied ontwikkelt zich steeds breder en vraagt meer en meer om Enterprise Intelligence oplossingen. Ik ben er van overtuigd dat hierin het onderscheidend vermogen voor BI ligt. Daarnaast denk ik dat webbased BI-mogelijkheden de toekomst hebben."

Jeroen Blankendaal, Directeur van Kadenza: "Wij werken voor bedrijven met een sterke merkbeleving. Menno heeft voor het zeer bekende Nederlands merk RTL gewerkt waardoor hij het belang van een goede naamsbekendheid en dito bedrijfsvoering op waarde kan schatten. Door zijn ruime ervaring vanuit de bedrijfskant is hij in staat BI- en DWH-vraagstukken vanuit een breed georiënteerde bedrijfsoptiek te benaderen en de basis te leggen voor Enterprise Intelligence oplossingen. Dat maakt hem een betrouwbare en allround adviseur die wij graag in ons team opnemen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2694976). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.