Managed hosting door True

Verandering management NEC Philips Unified Solutions

 

NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) kondigt een aantal wijzigingen aan in de leiding van het bedrijf.

Na ruim 5 jaar het bedrijf geleid te hebben, draagt Ad Ketelaars per 1 september zijn verantwoordelijkheden over en verlaat de organisatie. Hij wordt opgevolgd door Kazuo Tsuzuki en Paul Kievit die met ingang van dezelfde datum het bedrijf zullen leiden.

Kazuo Tsuzuki zal de rol van CEO van NEC Philips vervullen naast zijn bestaande verantwoordelijkheden bij NEC Corporation in Tokio als Associate Senior Vice President en Executive General Manager Enterprise Solutions Operations Unit. Als CEO van NEC Philips zal hij verantwoordelijk zijn voor de corporate strategie en voor het aansturen van verdere globalisatie en integratie van de organisatie en haar activiteiten met NEC Corporation.

Paul Kievit, momenteel Chief Commercial Officer, is benoemd tot President van NEC Philips Unified Solutions en is in deze functie eindverantwoordelijk voor het dagelijkse management van de organisatie. Kievit maakt al een aantal jaren deel uit van het senior management van NEC Philips en zijn ervaring en kennis van het bedrijf en de branche zullen een soepele overgang en continuïteit verzekeren.

Ad Ketelaars was ruim vijf jaar werkzaam voor de organisatie. Begin 2003 kwam hij aan boord bij Philips om de bedrijfscommunicatie divisie te leiden. Hij creëerde een stabiele omgeving en verzekerde een duurzame groei. Ketelaars was verantwoordelijk voor de samenwerking met NEC en heeft de joint venture NEC Philips vormgegeven. Sinds 2006 is het bedrijf onder Ad Ketelaars verder geïntegreerd binnen NEC en is nu een van de kernactiviteiten van NEC's wereldwijde enterprise communications activiteit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2688703). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.