Managed hosting door True

Uniserv benoemt Gerard Heijnen tot directielid

 

Uniserv, outsourcingspartner op het gebied van financiële dienstverlening, heeft Gerard Heijnen aangesteld als interim manager. In deze functie is hij als directielid verantwoordelijk voor de operationele zaken van Uniserv.

Hij is benoemd om de professionaliseringsslag bij Uniserv vorm te geven. Enkele van zijn taken zijn het doorlichten van de administratieve processen en contracten in het kader van de SAS 70, het inrichten van een ICT-governance en ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken terecht komen. Kortom: een efficiencyslag om de klanten van Uniserv nog beter van dienst te zijn.

Gerard Heijnen heeft op het gebied van veranderingsprocessen zijn sporen verdiend. Onder andere bij AXA verzekeringen heeft hij op verzoek van de Raad van Bestuur als extern deskundige deelgenomen aan een interne reorganisatie. Op dit moment beheert Gerard een regionaal georiënteerd professioneel assurantiekantoor met acht medewerkers. Deze functie heeft hij tijdelijk ingeruild voor zijn huidige opdracht, waar hij zich fulltime op zal gaan richten.

"Uniserv heeft zich tot nu toe in de pioniersfase bevonden. Er wordt op dit moment hard gewerkt om het bedrijf naar een professioneler niveau te tillen", aldus Gerard. "Door de rollen binnen Uniserv goed af te bakenen en te werken met duidelijke, goed beschreven, administratieve processen moet dit op korte termijn gerealiseerd kunnen worden. De medewerkers van Uniserv ondersteunen deze uitdaging en gezamenlijk zullen we er aan werken om Uniserv naar de volgende bedrijfskundige fase te begeleiden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2643180). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.