Managed hosting door True

Quint Wellington Redwood benoemt Arno IJmker tot Managing Partner

 

Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, benoemt drs. Arno IJmker (1961) tot Managing Partner. Nadat hij zich de afgelopen jaren zeer succesvol heeft ingezet voor de wereldwijde practice Sourcing, zal hij zich nu meer richten op de Nederlandse markt.

IJmker is sinds 1999 werkzaam bij Quint en heeft diverse functies binnen het bedrijf bekleed. Hij was verantwoordelijk voor de uitbreiding van het Quint-portfolio op het gebied van (out)sourcing en heeft ook internationaal naam gemaakt als deskundige binnen dit vakgebied. Hij is een gewaardeerd spreker op vele congressen en vertrouwensman voor belangrijke opdrachtgevers. In de afgelopen twee jaar heeft IJmker zich gericht op de internationale ontwikkeling van Quint.

Arno IJmker: "Quint wil als leading consultancybedrijf op het gebied van outsourcing constant voorop lopen in de markt. Het doet mij veel genoegen een leidende rol te spelen in het toepassen van deze nieuwste inzichten bij onze opdrachtgevers."

"Met de benoeming van Arno IJmker als Managing Partner, verstevigen wij de practice Sourcing van Quint in de Nederlandse markt. Bovendien is Arno een ervaren manager en past daarmee uitstekend in het managementteam," aldus Hendrik Wester, Country Manager Nederland van Quint Wellington Redwood.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2624678). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.