Managed hosting door True

Caesar Groep Top ICT Werkgever 2008

 

ICT-dienstverlener Caesar Groep is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Top ICT Werkgever van 2008.

Het bedrijf was al eerder door CRF uitgeroepen tot Topwerkgever van 2008. CRF is een internationale organisatie die bedrijven certificeert op strategie, leiderschap en werkgeverschap. Het hanteert daarbij een eigen methodiek om de best presterende organisaties te identificeren.

Voor de titel Top ICT Werkgever 2008 beoordeelde CRF een groot aantal bedrijven op de onderdelen primaire arbeidsvoorwaarden, secundaire arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen, bedrijfscultuur, opleiding en training, en innovatie. Voor iedere categorie zijn vijf sterren te behalen. De Caesar Groep behaalde op secundaire arbeidsvoorwaarden en interne promotiekansen de volle vijf sterren. Voor primaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur kreeg het 4,5 sterren. Voor opleiding en training vier sterren en voor innovatie 3,5 sterren.

Volgens Richard Wentzel, hoofd Personeelszaken bij de Caesar Groep, is de resultaatgerichtheid bij projecten dé kracht van het bedrijf. "Wij geven bij projecten een tijdgarantie af. Wanneer een project niet op tijd is afgerond, betalen we een boete. Daardoor is 98 procent van onze projecten op tijd klaar. Deze aanpak zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor gemotiveerde medewerkers, juist omdat we steeds opnieuw een concreet resultaat boeken."

De Caesar Groep onderscheidt zich verder op de arbeidsmarkt met enkele opvallende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder tien procent vakantiegeld, persoonlijke (externe) coaching, een sabbatical van de zaak en twee keer per jaar een ontwikkeling in salaris.

"Deze onderscheiding is voor ons een belangrijke stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg", zegt Wentzel. "Met deze titel kunnen we ook onze positie op de krappe ICT-arbeidsmarkt verder verstevigen. Wij verwachten dit jaar met tien procent te groeien in aantal werknemers. Daarbij spelen we onder meer in op een tendens naar een goede balans tussen werk en privé-leven. Zo is parttime werken heel goed mogelijk bij de Caesar Groep, is er een eigen kinderopvang en kunnen medewerkers extra studie of verlofdagen kopen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2590993). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.