Managed hosting door True

TietoEnator ´Top ICT-werkgever 2008´

 

TietoEnator is na onafhankelijk onderzoek van CRF, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot Top ICT Werkgever 2008.

Wie aan de hoogstaande eis voldoet, mag zich een jaar lang Top ICT Werkgever noemen. Vooral jonge, hoogopgeleide ICT professionals beschouwen dit als bewijs voor goed werkgeverschap en vinden dit belangrijk in hun overweging bij de keuze voor hun toekomstige werkgever. TietoEnator scoorde op alle punten goed, maar met name op de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook de categorieën interne promotiekansen, bedrijfscultuur en opleiding & training worden door de werknemers van TietoEnator zeer gewaardeerd.

Marianne Drop, Project Manager CRF Nederland zegt: "TietoEnator is een informeel en dynamisch bedrijf waar creatieve teamplayers zich zeker zullen thuis voelen."

Oedse de Boer, Manager ICT Services: "Werken bij TietoEnator begint met een ontdekkingstocht naar waar je goed in bent en leuk vindt om te doen," zegt De Boer. "Wil je ontwikkelaar worden, technisch consultant of meer als business consultant in veranderingstrajecten optreden? Het management stimuleert de medewerkers om door te groeien. Als je bij ons aan de slag gaat, moet je wel een teamspeler zijn, aan einzelgängers hebben we hier niets. Technische en creatieve mensen werken nauw samen met de consultants aan projecten. Innovatief bezig zijn in een groeiende organisatie zorgt ervoor dat al onze medewerkers hun steentje kunnen bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2589603). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.