Managed hosting door True

Nieuwe directe account manager bij Check Point

 

Check Point Software Technologies heeft Jan-Paul Oosterom aangesteld als nieuwe account manager endpoint security. Hij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de endpoint verkoopstrategie en het verbreden van relaties met bestaande eindgebruikers in België, Nederland en Luxemburg.

Arthur van Uden, country manager Benelux bij Check Point Software, is erg enthousiast over de nieuwe aanstelling: "We hebben vorig jaar onze security expertise uitgebreid met databeveiliging, waardoor we een volledig portfolio kunnen aanbieden. Jan-Paul Oosterom is een expert binnen zijn vakgebied, ik ben er dan ook van overtuigd dat onze nieuwe account manager dankzij zijn indrukwekkende kennis en inzet de verkoop van onze producten en de relaties met onze klanten binnen korte tijd weet te optimaliseren."

De nieuwe account manager heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van securityproducten en -oplossingen, die hij onder andere heeft opgedaan bij zijn vorige werkgever AXIANS, het voormalige Netlink. Bij deze onderneming, die zich bezig houdt met adviseren en implementeren van netwerk-, storage-, beveiliging- en IP-telefonie-infrastructuren, was Oosterom manager security. Ook in de daaraan voorafgaande jaren heeft Oosterom zijn kennis van security verdiept in zijn functie manager security solutions bij InnoSys ICT en sales specialist security bij IP-Com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2578241). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.