Managed hosting door True

Nieuwe business manager enterprise HP IPG

 

Per 1 juni is Kees Verton benoemd tot manager enterprise business bij de Imaging & Printing Group (IPG) van HP in Nederland.

In zijn nieuwe functie is Verton verantwoordelijk voor alle sales, marketing en services van HP's imaging en printing oplossingen in de enterprise markt. Hiermee treedt hij toe tot het management team van IPG.

"De convergentie van de copier- en printing markt is in volle gang. Mijn uitdaging is HP's positie in de MFP-markt en bijbehorende oplossingen en services naar een leidende positie te laten groeien", aldus Verton.

Kees is in 1995 bij Compaq in dienst getreden en heeft diverse functies bekleed op het gebied van sales, product management en marketing. Na de fusie met HP in 2002 bekleedde hij de functie van Manager Categories en Marketing bij de Personal Systems Group (PSG). Onder zijn leiding heeft HP in Nederland de #1 positie in de PC-markt verworven. Kees is afgestudeerd in medische natuurkunde aan de Universiteit van Leiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2576586). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.