Managed hosting door True

Nieuwe VP internationale marketing bij OutSystems

 

OutSystems, leverancier van applicatieplatformen volgens de 'agile'-methodiek, benoemt Mike Jones tot vice president world wide marketing. In deze functie zal hij alle internationale marketingactiviteiten leiden en het merk OutSystems wereldwijd positioneren.

Mike Jones werkte voor zijn komst bij McLaren Software, waar hij verantwoordelijk was voor de internationale marketing. Daarvoor werkte hij twintig jaar in verschillende functies en bedrijven onder meer Citadel Security Software, BMC Software, Sterling Software en Texas Instruments waar hij gedegen kennis opdeed van zowel de IT-sector als marketing. Jones begon zijn carrière bij Electronic Data Systems (EDS) als System Engineer.

Arnoud Hablous, Northern Europe sales manager binnen OutSystems geeft aan: "De ontwikkeling van ‘Agile' gaat verder en het OutSystems Agile Platform is vanaf de basis opgebouwd volgens de principes van agile softwareontwikkeling en service oriented architectures (SOA). De marketingkennis van Mike Jones en zijn achtergrond in applicatieontwikkeling zullen een belangrijke rol gaan spelen in de verdere uitbreiding van OutSystems."

Mike Jones, vice-president OutSystems. "We zullen wereldwijd nieuwe markten gaan verkennen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2553634). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.