Managed hosting door True

Jacco Huisman en Reinier de Koning naar ITGo

 

In verband met de aanhoudende groei van activiteiten zijn recentelijk Jacco Huisman en Reinier de Koning bij ITGo in dienst getreden.

Jacco Huisman (1966) treedt in de rol van Sales Director en zal zich voornamelijk richten op accountmanagement en IT Governance advies bij klanten. Naast kennis van ICT-processen en best practices, heeft Jacco een sales en marketing achtergrond. Voor zijn indiensttreding bij ITGo was hij in diverse functies werkzaam bij onder andere Sun Microsystems en Baan Company.

Reinier de Koning (1979) is gestart als consultant. Zijn specialisme is IT-Governance solutions architectuur. Na een periode bij Microsoft Nederland in de functie van Data & Communication Accelerator trad hij in dienst bij Accenture. Daar was hij als IT Governance specialist gedurende ruim 2½ werkzaam bij het Project Portfolio Management Center van HP (PPM center). Vanuit die functie heeft hij bij verschillende grotere accounts waaronder Nokia, Barclays Bank, ABN AMRO bank, Unilever en Unicredit uiteenlopende IT Governance opdrachten gedaan. Reinier is tevens een gecertificeerde trainer op het gebied van PPM center.

ITGo, specialist in IT Governance oplossingen, zag het aantal medewerkers in het afgelopen jaar groeien naar 12. De bewustwording in de markt van Business ~ IT alignment doet de vraag naar ITGo's oplossingen flink toenemen en de directie verwacht dit jaar verder door te groeien naar 20 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2547435). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.