Managed hosting door True

Easynet benoemt twee nieuwe managers

 

Easynet heeft Michiel Volk (38) benoemd tot product manager VPN & access, en Cathy van de Garde (31) tot marketing manager. Volk is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het Nederlandse VPN-en Access-portfolio.

Hieronder vallen onder meer Easynet MPLUS, de IP VPN-dienst van Easynet, en IP-telefonie. Daarnaast zal Volk de introductie van de beheerde video-conferencing-oplossing (Managed Virtual Meeting) van Easynet in Nederland voor zijn rekening nemen. Volk beheert tevens de commerciële relaties met leveranciers van netwerktoegangsdiensten. Van de Garde gaat zich in haar nieuwe functie bezighouden met het ontplooien van marketingactiviteiten in de Benelux om zo de positie van Easynet in VPN en managed hosting verder uitbouwen. Van de Garde zal zich hierbij richten op het verder identificeren van de key-products binnen de strategische segmenten.

Voordat Volk bij Easynet in dienst trad, werkte hij zeven jaar bij British Telecom (BT). Daar vervulde hij verschillende marketinggerelateerde functies, waarvan de laatste senior product manager ethernet services was. Daaraan voorafgaand werkte hij in diverse commerciële functies bij uitzendorganisatie Randstad.

"Easynet heeft ambitieuze groeidoelstellingen gedefinieerd in een kansrijke en competitieve markt. Dit maakt mijn nieuwe functie tot een mooie uitdaging. Hier ben ik productmanager in de breedste zin van het woord", zegt Volk. "Easynet biedt daarnaast ook veel ruimte voor persoonlijke groei."

Van de Garde werkte voor haar start bij Easynet onder andere voor KLM Cargo en Het Nederlands Centrum van Directeuren en Commissarissen. De afgelopen vier jaar vervulde ze de functie van marketingspecialist bij Priority/UPC.

Van de Garde: "Easynet is een jonge organisatie die sterk groeit in een uiterst dynamische markt. Met de samenvoeging van Easynet België en Nederland tot een Beneluxorganisatie wil Easynet zorgen voor meer schaalgrootte en focus. Ook gaat Easynet zijn positie in VPN en managed hosting verder uitbouwen. Ik zie het als een enorme uitdaging hieraan met mijn marketingkennis en -ervaring een bijdrage te leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2542005). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.