Managed hosting door True

HDS stelt nieuwe technical account manager aan

 

Leverancier van storage-oplossingen Hitachi Data Systems (HDS), heeft Erik Wilbrink aangesteld als technical account manager. Binnen deze functie is Wilbrink verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het Nederlandse sales-team.

Wilbrink werkte voor zijn overstap naar HDS als senior consultant bij Triple P en als technisch consultant bij IT-dienstverlener BT Syntegra. Vanaf 2000 is hij zich verder gaan specialiseren in storage-oplossingen en -technieken.

Wilbrink over zijn nieuwe functie: "Mijn vorige werkgevers waren resellers van onder andere storage-oplossingen. Omdat mijn interesse lag bij hoogwaardige storage-systemen, wilde ik graag ervaring op doen bij een leverancier van enterprise-oplossingen. HDS sprong er voor mij uit vanwege de prettige werksfeer en hun innovatieve oplossingen. Ik wil bij HDS mijn kennis met name vergroten binnen het high-end segment."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2460084). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.