Managed hosting door True

Nieuwe managing partner bij Quint Wellington Redwood

 

Quint Wellington Redwood stelt drs. Maurice Boon (38) aan als managing partner. Boon wordt binnen het managementteam van Quint Nederland eindverantwoordelijk voor de practice Regie.

Vanuit deze practice richt Quint zich op het begeleiden van klanten bij het ontwerp, de inrichting en het resultaatgericht uitvoeren van hun ict-regieorganisatie.

Boon beschikt over uitgebreide ervaring in de ict-sector, waarin hij de laatste tien jaar voornamelijk actief is geweest op het vakgebied outsourcing. Voor zijn komst naar Quint werkte Boon als director IT Outsourcing bij Accenture en als directeur Outsourcing bij Getronics PinkRoccade. In deze functies heeft Boon, zowel in de private als in de publieke sector, ruime ervaring opgedaan binnen alle aspecten van outsourcing. Boon verliet in 1998 de Koninklijke Marine als Kapitein der Mariniers.

"Klanten en onafhankelijke kennisplatformen zoals het ITSMF herkennen onze toegevoegde waarde en thought leadership op het terrein van professionele ict-regievoering volop. Quint wil zijn klanten graag optimaal bedienen. Daarom zijn we blij met de komst van Boon. Hij heeft uitgebreide ervaring in en kennis van de totstandkoming en besturing van (out)sourcingcontracten", zegt Hendrik Wester, country manager Nederland bij Quint Wellington Redwood. "Als ervaren manager past hij daarnaast uitstekend in het managementteam en is hij van grote waarde voor onze klanten. Voor Quint is hij een grote aanwinst als het gaat om het oplossen van it-gerelateerde organisatievraagstukken bij klanten".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2402277). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Maurice, wereldcoach, gefeliciteerd met deze geweldige nieuwe uitdaging.
Succes gewenst namens iedereen van je oude HCIJ hockeyteam.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.