Managed hosting door True

Geert Verest commercieel directeur CIS-Group

 

Op 1 maart 2008 is Geert Verest officieel toegetreden tot CIS-Group in de functie van commercieel directeur.

In deze functie ligt een sterke focus op het verder positioneren en uitbouwen van de vestigingen Geldrop en Den Haag die op 1 januari 2008 zijn geopend.

Geert Verest beschikt over meer dan 25 jaar management en directie ervaring, opgedaan bij middelgrote en grote IT-dienstverleners. Geert Verest: "Om met CIS-Group verder te groeien is kennis en flexibiliteit van onze collega's de onderscheidende factor in de markt. Alleen op deze manier is het mogelijk om operationele excellentie te benaderen. CIS-Group streeft ernaar om bij haar klanten sterk bij te dragen aan de continuïteit en beheersbaarheid van hun ICT-omgeving. Door de eigen organisatie constant onder de loep te nemen en te verbeteren, zijn wij in staat om hieraan bij te dragen."

"Wij zijn erg blij met de benoeming van Geert tot commercieel directeur", aldus Marc Servaes, algemeen directeur van CIS-Group. "Geert heeft uitgebreide commerciele ervaring en beschikt over veel kennis op het gebied van organisatie en management. Hij is dan ook de aangewezen persoon om onze bedrijfsvoering verder te optimaliseren en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2387870). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.