Managed hosting door True

AMIS versterkt Oracle-expertise

 

Oracle-, Java- en SOA-specialist AMIS heeft vijf ervaren specialisten aangetrokken om haar Oracle-expertise te versterken en verder uit te breiden.

De komst van Patrick Barel, Jeroen Driessen, Hans van Berkum, Luc Bors en Ronald Toonen sluit aan bij de ambitieuze groeidoelstellingen van AMIS.

Hoog kennisniveau
Patrick Barel (35) is werkzaam als consultant en kiest voor AMIS omdat AMIS voorop loopt bij het onderzoeken en gebruiken van nieuwe technieken. Ook collega Jeroen Driessen (28), Oracle DBA, ziet het hoge kennisniveau binnen AMIS als een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Na ruim 7 jaar werkzaam te zijn geweest voor een financiële instelling, ziet hij AMIS als een werkgever waar hij zichzelf verder kan ontplooien. Jeroen: "Bij AMIS valt niet alleen veel te leren, ik krijg ook de mogelijkheden óm te leren en dat spreekt mij aan."

Frontrunner in Oracle-technologie
Hans van Berkum (49) gaat bij AMIS aan de slag als Consultant Manager Oracle e-business Suite. Hiervoor was hij zeven jaar werkzaam bij UPC als manager Financial Systems Support, daarvoor als trainer bij Oracle Education (het tegenwoordige Oracle University). Over zijn keuze voor AMIS zegt Hans: "AMIS is een frontrunner op het gebied van allerlei nieuwe (Oracle-)ontwikkelingen en daar wil ik graag deel van uit maken." Dat is ook de reden waarom Luc Bors (36) heeft gekozen voor AMIS. Hij is al ruim 10 jaar werkzaam met Oracle Technologie: "De uitstraling die AMIS heeft op het gebied van Oracle Technologie is een van de voornaamste redenen om deze stap te maken. Ik voel mij thuis bij de openheid, de kennisdeling en de professionele uitstraling waar AMIS voor staat. Als Technisch Specialist kan ik mij bij AMIS verder ontwikkelen in Oracle ADF en profiteert AMIS op haar beurt van mijn ADF-kennis."

Mensgericht organisatie met lef
Ronald Toonen (34) startte begin februari als projectmanager bij AMIS. Hiervoor was Ronald als projectmanager betrokken bij de fusie tussen De Lage Landen Translease en Athlon Carlease Nederland. Voor Ronald is de aandacht voor het vak van projectmanagement en de drive om daarin te excelleren bepalend geweest voor zijn keuze voor AMIS. Ronald: "De ambitie om resultaatverantwoordelijk te zijn, getuigt van vertrouwen in de eigen mensen en van lef. Mijn eerste indruk van AMIS is dat van een mensgerichte, professionele en talentvolle organisatie. Daar voel ik mij thuis."

Groeiambitie
"Met de komst van deze vijf specialisten versterken we onze basis en breiden we onze Oracle-expertise verder uit", legt algemeen directeur Rob van de Star uit. "AMIS heeft zich de laatste jaren sterk geprofileerd als een hoogwaardige technologie partner van Oracle, door sessies, presentaties en publicaties en door goed gebruik te maken van internetforums en weblogs. AMIS beschikt niet alleen over de kennis van de techniek, we hebben ook ervaren projectmanagers en business consultants in dienst die diepgravende kennis hebben van de markt van onze klanten. De tijd is nu rijp om als organisatie verder te groeien. In 2008 en daarna willen we ervaren Oracle-, Java- en SOA-specialisten, projectmanagers en business consultants aantrekken die met hun kennis en expertise de klanten van AMIS verder helpen bij hún ambities. Nieuwe collega's zullen al snel merken dat werken bij AMIS betekent dat je werkt in een enerverende en stimulerende omgeving waar je op vele gebieden persoonlijk kunt groeien. En wie wil dat nou niet?" sluit Van de Star af.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2387353). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.