Managed hosting door True

Stoelendans kanaalbazen bij Oracle

 

Twee maanden geleden stapte Oracle's Amerikaanse kanaalbaas op, Rauline Ochs. Daarmee begint een stoelendans op die functie en Oracle is er nog niet klaar mee. Zijn vervanger, Doug Kennedy is na slechts twee maanden ook al weg. Oracle heeft inmiddels al een nieuwe kanaalbaas aangesteld.

Judson Althoff is Oracle's nieuwe senior vice president of worldwide alliances and channels. Tot voor kort was hij vice president global platform en distribution sales en stond hij aan het roer bij Oracle's Technology Channel Program Office. In die functie was hij verantwoordelijk voor het Remarketer-programma van Oracle.

Het is nog niet duidelijk waar Kennedy naartoe gaat. Er zijn geruchten dat de 16-jarige veteraan bij Oracle over gaat naar Microsoft voor een leidinggevende functie binnen de applicatiegroep.

Ochs wordt genoemd als degene die Oracle kanaalvriendelijk heeft gemaakt. Het is echter de vraag of die kanaalvriendelijkheid stand houdt nu dat twee kanaalbazen zo snel achter elkaar zijn opgestapt. Toen Ochs in januari Oracle verliet was er geen indicatie dat Oracle's channel-organisatie in moeilijkheden verkeerde. Ook gaf Ochs aan dat de partnerprogramma's gehandhaafd zouden worden.

Bron: Channel Insider

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2382251). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.