Managed hosting door True

Dick Kraaij directeur operations Kender Thijssen

 

Kender Thijssen heeft Dick Kraaij benoemd tot directeur operations. Dick is in zijn nieuwe functie onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de visie, missie en strategie van Kender Thijssen.

Dick Kraaij beschikt over 24 jaar ICT-ervaring en is al sinds 2001 werkzaam bij Kender Thijssen. Binnen de organisatie heeft hij diverse managementfuncties bekleed. De laatste tijd was hij businessteam manager en hield hij zich bezig met de aansturing van het businessteam, de opstelling en uitvoering van het businessplan en het behalen van de gestelde doelstellingen.

Dick Kraaij: "Om een uitgebalanceerde operationslijn neer te zetten is een naadloze aansluiting bij marketing en sales noodzakelijk. Op deze manier is het mogelijk om operationele excellentie te benaderen. Hier ligt direct de uitdaging in mijn nieuwe rol. Kender Thijssen streeft ernaar om bij haar afnemers bij te dragen aan de continuïteit van de ICT-omgeving. Door de eigen operatie constant onder de loep te nemen en te verbeteren, zijn we in staat om hieraan bij te dragen."

"Wij zijn erg blij met de benoeming van Dick tot directeur operations", aldus Harm Altena, algemeen directeur van Kender Thijssen. "Dick heeft uitgebreide ervaring opgedaan binnen onze organisatie en beschikt over veel kennis op het gebied van organisatie- en servicemanagement. Hij is dan ook de aangewezen persoon om onze bedrijfsvoering verder te optimaliseren en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2379181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.