Managed hosting door True

Michel De Coster leidt Enterprise Business Belgacom

 

Michel De Coster, de Benelux-directeur van de Britse telecomgroep BT, krijgt een topfunctie bij Belgacom. Hij gaat de Enterprise Business Unit (EBU) leiden. Hij volgt er Bridget Cosgrave op.

De Enterprise Business Unit is de belangrijke divisie voor zakelijke klanten van de telecomgroep. De Coster volgt Bridget Cosgrave op die Belgacom vorig najaar plots moest verlaten. Er waren in de laatste rechte lijn twee andere kandidaten voor de functie: Bart Van Den Meersche, de directeur van IBM België, en Jan De Schepper, een van de belangrijkste managers van de Enterprise Business Unit. De Schepper, die van Telindus komt, staat in voor de grootste klanten van EBU.

De Coster wordt ook verantwoordelijk voor het door Belgacom overgenomen Telindus. Dat is opmerkelijk: in 2005 bracht BT, mede op aansturen van De Coster, een bod uit op Telindus. De Britten haalden het echter niet. Telindus, waar ook France Télécom op aasde, ging uiteindelijk naar Belgacom. Het is nog onduidelijk wie hem gaat opvolgen aan het hoofd van British Telecom Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2376388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.