Managed hosting door True

Hans van Donge country manager BMC Nederland

 

Hans van Donge is door BMC Software benoemd als Country Manager Nederland.

Van Donge heeft in zijn nieuwe functie de leiding over het Nederlandse kantoor in Schiphol-Rijk en is verantwoordelijk voor het uitgebreide team van account managers en consultants. Ook zal de aansturing en ontwikkeling van BMC's locale partnerrelaties een belangrijk onderdeel zijn. Daarnaast is hij in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het aanleveren van oplossingen die de moeilijkheden uit IT Infrastructure Management wegnemen door middel van BMC's Business Service Management (BSM).

Hans van Donge begon zijn carrière bij BMC in 2004 als Software Consulting Manager. In die functie gaf hij leiding aan de BMC consultants in de Benelux, Ierland en Spanje. Voorafgaand aan zijn carrière bij BMC Software werkte hij zeven jaar bij Sun Microsystems Nederland.

"Wij bieden een portfolio van oplossingen aan die de IT ontdoen van verwarring en mysterie en die IT echt ondersteunend maakt voor de business. Hans heeft een uitstekende staat van dienst. Door zijn lange sales en sales managementachtergrond, gecombineerd met zijn laatste functie als software consulting manager, heeft hij een goed inzicht in onze klanten op bedrijfsmatig gebied. Dit betekent dat hij in staat is te adviseren over de juiste oplossingen gebaseerd op individuele wensen; hoe gecompliceerd deze ook zijn," aldus Bill Koehl, VP en General Manager EMEA.

"BMC is een 'trusted advisor' voor organisaties over de gehele wereld, onze oplossingen brengen door de verbeterde IT infrastructuur meer bedrijfsflexibiliteit en een verhoging van de omzet. Wij werken hard aan het verder ontwikkelen van de Nederlandse markt en maken deze oplossingen beschikbaar voor lokale organisaties. Hans is een dynamische en ervaren toevoeging aan het Nederlandse team, we zijn zeer blij met zijn aanstelling en wat dit gaat betekenen voor de lokale markt," voegt Bill Koehl toe.

"Ik ben zeer blij met mijn nieuwe aanstelling als Country Manager bij BMC Software. Ik werk alweer vier jaar voor dit bedrijf en weet dat er enorm veel mogelijkheden en kansen liggen voor BMC Software. Ik wil graag bijdragen aan de uitbreiding en bekendheid van BMC Software in de Nederlandse markt ", aldus Hans van Donge.

BMC Software heeft recentelijk de resultaten van het 3e kwartaal bekend gemaakt. Het bedrijf heeft een geleidelijke groei gemaakt in de omzet, met een percentage van 11 procent. Het bedrijf heeft dit gerealiseerd door zich te concentreren op haar afnemers, door het leveren van toonaangevende oplossingen om de complexiteit van IT te verminderen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2362000). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.