Managed hosting door True

Dennis Verhoeven eSafe Pre-sales Consultant Aladdin

 

Aladdin heeft Dennis Verhoeven benoemd tot eSafe Pre-sales Consultant.

In zijn nieuwe functie is Verhoeven op pre-sales-gebied de schakel tussen Aladdin en zijn partners. Hij ondersteunt partners bij grote en complexe trajecten en zorgt ervoor dat zij volledig op de hoogte zijn van eSafe, de beveiligingsproducten van Aladdin.

Voordat hij in dienst kwam bij Aladdin, was Verhoeven Security Consultant bij Noxs Netherlands en Security Engineer bij Magirus Nederland.

"Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de kanaaldistributie. Bij Aladdin zit ik bij de bron en kan ik ervaring opdoen in het ontwikkelen van de software. Dit in tegenstelling tot mijn vorige functies, waarin de kant-en-klare software werd gedistribueerd in het kanaal", zegt Verhoeven. "Daarnaast is eSafe een vooraanstaande partij op het gebied van contentbeveiliging."

"We zijn erg verheugd met de komst van Verhoeven", zegt Jan Leeflang, Sales Director Enterprise Security Benelux bij Aladdin. "Met hem als versterking van het team kunnen we de ondersteuning aan onze partners nog verder uitbreiden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2359310). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.