Managed hosting door True

Colubris beloont Kannegieter voor verkoopresultaten

 

Met het incentiveprogramma The Drive to Daytona stimuleert Colubris Networks zijn partners elk jaar om verkooprecords te breken. In 2007 was Kannegieter de winnaar.

Kannegieter behaalde in de Benelux resultaten die ver boven de doelstellingen uitkwamen. Het bedrijf wint met deze prestatie een reis naar Daytona, Florida, in de VS.

Colubris zet het incentiveprogramma in al zijn verkoopregio's in. The Drive to Daytona dankt zijn naam aan het feit dat de winnaars op de plek van bestemming genieten van de beroemde jaarlijkse Daytona 500-race op de Daytona Speedway. Daarnaast mag de partner zelf een rondje rijden onder leiding van een medewerker van een van de beste autoracescholen ter wereld: Skip Barber Racing School.

"Partners zijn voor Colubris erg belangrijk. We willen ze dan ook het gevoel geven dat ze van grote toegevoegde waarde zijn voor Colubris en dat ze centraal staan in onze marktbenadering", zegt Harry Stevens, sales director EMEA bij Colubris. "Deze reis naar de VS is een welverdiende beloning voor de partner die zich zodanig inzet dat spectaculaire resultaten voor beide partijen behaald worden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2353588). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.