Managed hosting door True

Microsoft-topman Pieter Knook vertrekt

 

De Nederlandse Microsoft-topman Pieter Knook heeft een nieuwe baan gevonden. Knook werkte sinds 1990 bij het softwarebedrijf.

Pieter Knook, verantwoordelijk voor de divisie Mobile Communications Business van Microsoft, verlaat het bedrijf. Vanaf volgende maand wordt hij Director of Internet Services bij Vodafone.

Knook heeft in de achttien jaar waarin hij bij Microsoft werkte, diverse functies vervuld. Zo was hij verantwoordelijk voor Microsofts activiteiten in Azië. Daarnaast was hij general manager van de Costumer Systems Group van Microsoft, waar hij zich bezighield met it-systemen op het gebied van marketing en sales.

In zijn nieuwe functie bij Vodafone wordt Knook onder andere verantwoordelijk voor de onwikkeling van internetdiensten. Hij werkt onder leiding van Chief Marketing Officer (CMO) Frank Rövekamp, die van mening is dat Vodafone in Knook een 'leider van wereldformaat' heeft gevonden.

Knooks positie bij Microsoft wordt waarschijnlijk vervuld door de Brit Andrew Lees, die sinds 1990 in dienst is van het bedrijf en zich bezighield met marketing van zakelijke producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2349381). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.