Managed hosting door True

Karel van Dijk security consultant Comsec

 

Internationaal beveiligingsspecialist Comsec breidt zijn team uit met een security consultant. Karel van Dijk is aangesteld om klanten te adviseren op beveiligingsgebied en security-audits uit te voeren, zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Van Dijk was hiervoor werkzaam bij Kahuna Network Solutions, eveneens als security consultant. Hij was hier medeverantwoordelijk voor beveiligingsadvies richting klanten, het opstellen van security-beleidsplannen en het uitvoeren van audits om de beveiliging te controleren. Eerder werkte hij in vergelijkbare functies bij IBM en Unisys.
"Comsec bestaat uit een team van enthousiaste experts op beveiligingsgebied. De collega's zijn echte sparringpartners, waardoor we beveiligingsadvies op een zeer hoogwaardig niveau bieden", aldus Karel van Dijk, "Bovendien is er een goede match met de organisatie en de collega's. Er wordt veel gedaan om de werksfeer, naast de werkzaamheden zelf, erg goed te houden."
Henk van der Heijden, managing director van Comsec Benelux: "We zoeken altijd naar mensen die qua kennis en ervaring bijdragen aan ons team, maar ook qua karakter bij het bedrijf passen. We leveren graag goed werk af en het liefst in een aangename werksfeer. Met Karel hebben we precies weer zo'n persoon gevonden. We zijn blij dat hij Comsec komt versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2348520). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.